در مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۷ مدیر کل محترم مرکز نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه مسئولین محترم نظارت و درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان تخصصی فجر تبریز بازدید نمودند.

در این نشست رئیس بیمارستان فجر آقای دکتر حجت شجاعی در مورد اقدامات انجام شده و در دست اقدام در جهت تکمیل زیرساختها، بهبود کیفیت خدمات درمانی، توسعه فضاهای درمانی و ارتقای درجه این مرکز و… توضیحاتی ارائه داد.

مدیر کل محترم مرکز نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدامات مدیریتی رو به رشد این مرکز را رضایت بخش ارزیابی کرد و درجهت تسریع روند اهداف این مرکز رهنمودهای لازم را ارائه نمود.

لازم به توضیح است که این مرکز در آخرین ارزیابی اعتبار بخشی موفق به کسب درجه ۲ شده است و با جدیت برای کسب درجه ۱ و عالی تلاش میکند.