پ

دکترحجت شجاعی رئیس بیمارستان تخصصی فجر تبریزدر تاریخ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ در شهرداری منطقه یک تبریز حضور یافت و با اهدای لوح تقدیر از تلاش های بی شائبه شهردار منطقه یک در جریان ساماندهی محوطه این بیمارستان قدردانی کرد.
دکترحجت شجاعی در این دیدار گفت: با توجه به این که بسیاری از بیماران حاضر در این بیمارستان از جانبازان و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس هستند و نیاز است تا در مکانی آرام و درخور دوره درمان را سپری کنند، لذا نیاز به ساماندهی و رسیدگی به برخی مشکلات محوطه بیمارستان بود که شهردار منطقه یک پس از بازدید سریعا دستور رسیدگی به این مکان را صادر کردند.
وی گفت: با توزیع آسفالت، ساماندهی فضای سبز، نصب وسائل و ست های ورزشی و … اقداماتی است که شهرداری منطقه یک آن را انجام داده و در دست اجرا دارد.
در این دیدار مهندس حمید شاهوردی شهردار منطقه یک بیان کرد: هر اقدامی با هدف تلاش برای آرامش و آسایش جانبازان و ایثارگران آن مجموعه وظیفه ذاتی است و ما با تمام توان در خدمت این یادگاران ۸ سال دفاع مقدس هستیم و از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم گشت.

ثبت دیدگاه

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 041-33282750
پسـت الـکترونیـکی info@fajrhospital.ir