در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۴شهردار محترم منطقه یک به همران جمعی از مدیران و مسئلان این منطقه از بیمارستان تخصصی فجر تبریز دیدار کرد
آقای مهندس حمید شاهوردی در این دیدار با اشاره به رشادت های جانبازان بیان کرد: استقلال و اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون مجاهدت های این عزیزان بوده و این جانبازان ولی نعمتان واقعی انقلاب و اسطوره های مقاومت و ایثار هستند.
وی در ادامه ضمن گوش سپردن به برخی از مشکلات این مجموعه بر لزوم حمایت از قشر ایثارگران تاکید ورزیده و گفت : با تمام توان در خدمت این عزیزان سرافراز هستیم و وظیف اصلی ماست که وجود این عزیزان میهن را همواره پاس بداریم و در کنارشان باشیم.
گفتنی است در این بازدید شهردار منطقه یک دستور رسیدگی به محوطه این بیمارستان، زیباسازی محوطه، نصب وسائل ورزشی، ست کودکان برای خانواده های ملاقات شوندگان، گاکاری، رنگ آمیزی و … را صادر کرد. روابط عمومی بیمارستان فجر تبریز