بیمارستان تخصصی فجر تبریز طبق برنامه اعلامی وزارت بهداشت در روزهای شانزدهم و هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان ارزیابان اعتباربخشی وزارت بهداشت بود که در تاریخ ۱۶/۰۲/۱۴۰۲ جلسه افتتاحیه ارزیابی اعتباربخشی به منظور آشنایی اولیه با بیمارستان و تیم مدیریتی برگزار شد و پس از انجام ارزیابی دو روزه این فرآیند در تاریخ ۱۷/۰۲/۱۴۰۲ بعد از ظهر با برگزاری جلسه اختتامیه پایان یافت. در این ارزیابی اعتبار بخشی جناب آقای دکتر بهزاد مومنی ارزیاب ارشد و ارزیاب مدیریتی، سرکارخانم مرضیه صید آبادی ارزیاب بالینی، سرکارخانم نادیا اسماعیل زاده ارزیاب بهداشتی، جناب آقای حسین محمودی نماینده سازمان های بیمه گر حضور داشتند و از نظر تیم مدیریتی بیمارستان فجر دقت، صبوری، قدرت تبیین و آموزش حین ارزیابی از مهمترین نقاط قوت این تیم ارزیابی بود.
لازم به توضیح است که جناب آقای دکتر حجت شجاعی در اسفندماه ۱۴۰۱به ریاست بیمارستان فجر تبریز منصوب گردید و از همان ابتدا پس از تعیین اهداف کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت یک تحول ارتقایی همه جانبه در این مرکز را آغاز کرد که ارتقای سطح بیمارستان از درجه ۲ به درجه ۱ یکی از مهمترین اهداف این مرکز می باشد.