پ

سازمانی موفق است که به روز باشد و از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان سلامت کوثر و به نقل از ایثار مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان سلامت کوثر در همایش مدیریت بیمارستانی روسای مراکز تابعه سازمان سلامت کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سازمانی موفق است که به روز باشد و از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده کند
به گزارش روابط عمومی شرکت متد و به نقل از ایثار، رحمت‌اله حافظی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان سلامت کوثر، در همایش مدیریت بیمارستانی روسای مراکز تابعه سازمان سلامت کوثر با اشاره به موضوع این همایش با عنوان تحول رهبری و مدیریت در بهداشت و درمان گفت: آموختن دانش و فناوری روز مورد اهمیت است و سازمانی توانمند است که بتواند از حداکثر ظرفیت ها استفاده کند.
مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان سلامت کوثر گفت: نظام چالش سلامت با رشد تکنولوژی با چالش‌هایی همراه است برای همین باید خودش را همراه با دانش روز دنیا کند.
حافظی با اشاره به برخی راهکارها برای به روز شدن، گفت: باید ساختار سازمانی را تغییر دهیم، نیروی انسانی را توانمند و از ظرفیت سازمان‌های دیگر استفاده کنیم و از همه نیروی انسانی سرمایه‌گذاری استفاده شود.
مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره سازمان سلامت کوثر در این همایش از حجت شجاعی، رئیس بیمارستان فجر تبریز جهت کسب درجه یک اعتباربخشی بیمارستان با اهدا لوح ، تقدیر و تجلیل به عمل آورد.

ثبت دیدگاه

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 041-33282750
پسـت الـکترونیـکی info@fajrhospital.ir