پ

امروز۸ تیرماه ۱۴۰۳ روز انتخابات ریاست جمهوری در کشور، صندوق سیار انتخابات به بیمارستان تخصصی فجر تبریز منتقل شد تا جانبازان بستری و پرسنل این بیمارستان نیز بتوانند در این رویداد مهم شرکت کنند.

جانبازان عزیز بستری در بیمارستان فجر که قادر به حضور در پای صندوق‌های رای نبودند، با حضور صندوق سیار انتخابات، فرصت یافتند تا بار دیگر در سرنوشت کشورشان سهیم باشند. این اقدام نشان‌دهنده اهمیت مشارکت همه اقشار جامعه، به ویژه جانبازان گرانقدر، در تعیین آینده کشور است.

پرسنل بیمارستان فجر نیز با شور و اشتیاق در انتخابات شرکت کردند و به همراه جانبازان، نقش خود را در سازندگی کشورشان ایفا کردند. حضور فعال این افراد در انتخابات، نشان‌دهنده تعهد و مسئولیت‌پذیری آن‌ها نسبت به آینده ایران عزیز است.

روابط عمومی بیمارستان فجر تبریز

ثبت دیدگاه

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 041-33282750
پسـت الـکترونیـکی info@fajrhospital.ir