مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت ،

روز پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی و با مشارکت تشکل‌های ایثارگری استان در حسینیۀ گلزار شهدای وادی رحمت تبریز برگزار شد.

در این مراسم که تراب محمدی سرپرست استانداری آذربایجان شرقی، علی اکبر سلمانی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی و مدیران دستگاه های اجرایی و اقشار مختلف مردم به خصوص خانواده‌های بزرگوار شهیدان و ایثارگران عزیز حضور داشتند،

مداحان سرشناس به ذکر مصیبت پرداخته و سپس شرکت کنندگان، ضمن گلباران مزار شهید آیت الله آل هاشم، با تشکیل دستۀ سینه زنی، در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز عزاداری و سوگواری کردند.