پ

دکتر حجت شجاعی، رئیس بیمارستان تخصصی فجر تبریز، کسب درجه یک در ارزیابی اعتبار بخشی ملی بیمارستانی در بهمن ماه ۱۴۰۲ را با صدور پیامی تبریک گفت.
متن پیام ایشان بدین شرح می باشد:
با سلام و آرزوی توفیق روز افزون ؛
با کمال مسرت و سرور،  اکنون که بعد ازتلاش گروهی بی وقفه کارکنان بیمارستان فجر تبریز، موفق به کسب درجه یک در ارزیابی اعتبار بخشی کشوری زمستان سال ۱۴۰۲ نائل گردیده ایم، بدینوسیله از تمامی همکاران محترم که در راستای ارتقاء استانداردهای اعتباربخشی تلاش نموده اند و با کار تیمی در کیفیت بخشیدن به امور، جهت تحقق اهداف این بیمارستان قدم برداشته اند، تشکر و قدردانی نموده و این موفقیت بزرگ را به شرکت محترم متد، پرسنل مرکز، خانواده محترم شهدا و جامعه معزز ایثارگری تبریک عرض می نمایم.
امید است با همت مضاعف ، در مسیر توسعه و تعالی پایدار گام برداشته و شاهد درخشش روز افزون  نام بیمارستان در تمامی زمینه ها باشیم.

با احترام
دکتر حجت شجاعی
رئیس بیمارستان فجر تبریز

ثبت دیدگاه

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 041-33282750
پسـت الـکترونیـکی info@fajrhospital.ir