ارزیابی اعتباربخشی پیش از موعد بیمارستان تخصصی فجر تبریز در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ اجرا گردید.
در این ارزیابی دکتر جواد ملبوبی به عنوان ارزیاب ارشد، سرکار خانم دکتر سولماز ارشادی فر ارزیاب بالینی وزارت بهداشت، مهندس علی اصغر چاوش باشی ارزیاب بهداشتی، مهندس حمداله قره داغی نماینده سازمانهای بیمه گر، خانم حبیبی نماینده دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتر مهدی شاهی رئیس اداره نظارت اعتبار بخشی و صدور پروانه معاونت درمان علوم پزشکی دانشگاه تبریز حضور داشتند .
از مهمترین اهداف بیمارستان تخصصی فجر تبریز تلاش برای ارتقای کیفیت، ایمنی، اثربخشی و کارایی خدمات بیمارستانی و کسب امتیاز لازم جهت ارتقاء از درجه ۲ به درجه ۱ می باشد و از اسفندماه ۱۴۰۱ تلاش گسترده ای را آغاز کرده است.

روابط عمومی بیمارستان تخصصی فحر تبریز