آگهی مناقصه عمومی
17 خرداد 1403 - 11:52
بازدید 26
پ

آگهی مناقصه عمومی شماره ۲/۱۴۰۳-( نوبت دوم )

مناقصه محل آشپزخانه بیمارستان تخصصی فجر تبریز

مرکز تصویر نگاری درمانی متد ( سهامی خاص ) در نظر دارد ، نسبت به برگزاری مناقصه عمومی به جهت واگذاری محل آشپزخانه بیمارستان تخصصی فجر تبریز جهت تامین مواد غذایی و طبخ و توزیع غذای بیمارستان متعلق به این شرکت به آدرس تبریز بلوار استاد شهریار خیابان گلکار  بیمارستان تخصصی فجر اقدام نماید . لذا از کلیه متقاضیان واجد شرایط که امکانات لازم و صلاحیت و سوابق اجرایی و تخصصی مورد آگهی را دارا می باشند دعوت به عمل می آید.

موضوع مناقصه : محل آشپرخانه بیمارستان فجر تبریز جهت تامین مواد غذایی ، طبخ و توزیع غذا

محل مناقصه : تبریز ، بلوار استاد شهریار ، خیابان گلکار، آشپزخانه بیمارستان تخصصی فجر

زمان دریافت اسناد : از تاریخ  ۱۳ /۰۳/۱۴۰۳ تا پایان ۲۶ /۰۳/۱۴۰۳ در ساعات اداری

محل دریافت اسناد : تبریز بلوار استاد شهریار خیابان گلکار  بیمارستان تخصصی فجر

زمان تحویل پیشنهاد ها : تا پایان وقت اداری روز یکشنبه  ۲۷/۰۳/۱۴۰۳

محل تحویل : واحد حراست بیمارستان تخصصی فجر تبریز

زمان و محل بازگشایی : سه شنبه ساعت  ۱۱ صبح مورخ   ۲۹/۰۳/۱۴۰۳ در سالن جلسات بیمارستان

تضمین : ارائه ضمانت نامه معتبر طبق شرایط اسناد مناقصه

سایر شرایط مزایده در اسناد مزایده ذکر خواهد شد.

تذکر مهم : اولویت پذیرش درخواست ها با متقاضیانی است که سابقه و رزومه کاری مناسب داشته باشند

شرکت متد ،در رد یا پذیرش هریک از پیشنهادها با توجه به رعایت صرفه و صلاح خود مختار می باشد .

هزینه نشر آگهی بر عهده برنده مناقصه است .

شرکت متد ( سهامی خاص )

ثبت دیدگاه

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 041-33282750
پسـت الـکترونیـکی info@fajrhospital.ir