پ

از مهمترین مراحل زندگی انسان، گذار از مرحله ی کودکی و ورود به دوره ی نوجوانی و جوانی است که شناخت این دوره ی حساس زندگی فرزندان از سوی والدین بسیار ضروری می باشد.
فرزندان در این مرحله به دنبال استقلال و یافتن هویت واقعی خود هستند و تلاش می کنند مثل یک بزرگسال رفتار کنند که اظهار وجود و خود اثباتی به دنبال دارد و نیز به دنبال الگوهای ایده آل خود می باشند تا ویژگی های این الگوی انتخابی را در وجود خود تمرین و نهادینه کنند.اگر والدین با این دوره از زندگی فرزندان و برخوردهای مناسب آشنایی قبلی داشته باشند، بهتر می توانند فرزندانشان را در هویت یابی، اتنخاب الگوهای مناسب، تقویت اعتماد به نفس، احساس امنیت و آرامش و پیش گیری از آسیب های اجتماعی یاری نمایند.
در ادامه این مطلب می توانید صحبت های خانم رابعه رحیمی (استاد دانشگاه و سوپروایزر آموزشی بیمارستان فجر تبریز) را در ارتباط با آسیب های اجتماعی در نوجوانان و جوانان گوش کنید.

ثبت دیدگاه

• پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 041-33282750
پسـت الـکترونیـکی info@fajrhospital.ir