شنبه 31 فروردين 1398 Saturday 20 April 2019 14 شعبان 1440

نمایش از پنج شنبه, 24 اسفند 1396 05:25
بازدید: 1455
دسته: بیمارستان

آن چه که در این مجموعه به آن پرداخت شده است گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده در بیمارستان می باشد:
مجموعه بیمارستان روانپزشکی فجر تبریز با وجود اساتید متخصص و مسئولان و مدیران دلسوز و نیز سیاسیت های حمایتگرانه بنیاد، مستعد تغییرات و تحولات رو به رشد بسیاری است که برخی از برنامه های در نظر گرفته شده و به انجام رسیده به استحضار می رسد:
- ایجاد سیستم اتوماسیون و شبکه پذیرش، ترخیص و ایجاد فایل ها و پرونده های رایانه ای برای پذیرش بیماران، نگهداری رایانه ای پرونده ها و سوابق فعالیت کادر و پزشکان و آمارهای داده های مورد استفاده.
- طراحی و تولید لباس های متحد الشکل برای کادر درمانی و بیماران حاد و مزمن.
- به کارگیری کارشناس خبره و متعهد بهداشت محیط به منظور برنامه ریزی و نظارت بر کیفیت و نحوه ارائه خدمات تغذیه ای بیمارستان و ارتقای سطح کیفی آشپزخانه و غذاخوری.
- تغییرات اساسی در دکوراسیون، مدل، برنامه ها و نحوه اجرای کاردرمانی متناسب با مشکلات بیماران.
- راه اندازی بخش صدای مشاور که در راستای آن از تمامی روانشناسان و مشاوران داوطلب به تعداد سی نفر مصاحبه علمی- تخصصی به عمل آمد و از میان آن ها هشت نفر انتخاب شده و بعد از برگزاری یک دوره کارگاه آموزش تلفنی، طی آزمون کتبی به عمل آمده از این هشت نفر، چهار نفر که همگی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی بودند؛ انتخاب شدند.

- برگزاری کارگاه های آموزش تخصصی در حوزه های مختلف علوم رفتاری با دانشجویان و کارشناسان در فصل تابستان.
- برگزاری کارگاه های آموزش بین المللی تئوری انتخاب و واقعیت درمانی در سطوح اول و دوم که به طور مستمر ادامه خواهد داشت.

- عضوگیری و تشکیل گروه دانشجویی در قالب گروه های آموزشی، پژوهشی، ترجمه و درمان که تاکنون پنجاه نفر عضو در این گروه ها شروع به فعالیت نمودند.

- برگزاری دوره آموزش یک ساله رفتاردرمانی شناختی برای دانشجوان کارشناسی ارشد روانشناسی در دو گروه که گروه اول ازخردادماه سال 1388 و گروه دوم از آبان ماه سال 1388 شروع به آموزش نموده اند. این کلاس ها که در روزهای شنبه و چهارشنبه از ساعت 17-15 در محل بیمارستان برگزار می شود؛ شامل آموزش های نظری و عملی رفتاردرمانی شناختی از تاریخچه و شکل گیری تا رفتاردرمانی شناختی برای تمام انواع اختلالات و نیز گروه درمانی شناختی رفتاری می باشد. شرکت کنندگان علاوه بر یادگیری مطالب، در زمینه ترجمه متون تخصصی مربوط به رفتاردرمانی شناختی و نیز طراحی و تنظیم بروشورهای آموزشی تخصصی و عمومی رفتاردرمانی شناختی فعالیت می نمایند.
- تشکیل تیم پژوهشی بیمارستان که اعضا در آن سعی در طراحی و ارائه پروپوزالهای پژوهشی در زمینه فعالیت های بیمارستان و سازمان بنیاد شهید و ایثارگران دارند که از آن جمله می توان به طرح های نوشته شده زیر که در مراحل تصویب و اجرا می باشند؛ اشاره کرد:

- بررسی مقایسه ای رابطه سبک های مقابله ای و بهداشت روانی فرزندان پسر جانباز مبتلا PTSD شهر تبریز.
- بررسی رابطه بین اسکیزوفرنی و هوش هیجانی در بیماران بیمارستان فجر تبریز.
- بررسی سبک های دلبستگی فرزندان شاهد و غیر شاهد.
- بررسی مقایسه ای وضعیت بهداشت روانی در بین فرزندان دختر و پسر شاهد و جانبازان استان آذربایجان شرقی

ادامه مطلب: معرفی بیمارستان

ادامه مطلب

نمایش از یکشنبه, 08 ارديبهشت 1392 09:03
نوشته شده توسط parvinzadeh
بازدید: 5969
دسته: بیمارستان

کارشناس روانشناسی در طول شبانه روز آماده مشاوره برای بیماران اعصاب و روان  و مشاوره و  راهنمایی در خصوص مشکلات روان شناختی می باشند.

همکار مشاور:  آقای رزاقی (روانشناس عمومی)

شماره تماس:  04113272323

مدیریت بیمارستان