دوشنبه 29 بهمن 1397 Monday 18 February 2019 12 جمادی‌الثانی 1440

ویتامین B می‌تواند کمکی برای درمان مبتلایان به اسکیزوفرنی باشد. بر اساس مطالعات جدید محققان دریافتند گنجاندن ویتامین B در رژیم غذایی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی، برای درمان علایم منفی این بیماران بسیار مفید است. محققان تعداد 140 بیمار مبتلا به اسکیزوفرنی را به مدت 16 هفته مورد بررسی قرار داده و به نتایجی دست یافتند.
فولات، یکی از انواع ویتامین‌های B، در ساخت انتقال دهنده‌های عصبی که ارسال سیگنال در سراسر مغز و بدن را انجام می‌دهد استفاده می‌شود و آن را در سبزیجات برگ‌دار، مرکبات، لوبیا و محصولات دانه‌های غنی شده می‌توان یافت. محققان دانشگاه ماساچوست افزودند: کمبود فولات با پیشرفت اسکیزوفرنی در ارتباط است.
اسکیزوفرنی نوعی بیماری روانی است که از علائم این بیماری می‌توان به عدم توانایی درک و یا بیان واقعیت اشاره کرد. البته فرد دچار هذیان، گوشه نشینی و علائمی از این قبیل نیز می‌شود. محققان اظهار کردند: مکمل اسید فولیک و B12 برای درمان افراد مبتلا به اسکیزوفرنی مفید است. یافته‌های این تحقیق در JAMA Psychiatry منتشر شده است.