بیمارستان روانپزشکی فجر تبریز وابسته به سازمانبنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی بوده و با 6000 مترمربع مساحت 5339 مترمربع زیربنا و با یک بخش تخصصی روانپزشکی مردانه از سال 1380 با همکاری مجرب ترین تیم پزشکی استان آذربایجان شرقی فعالیت مینماید.
بیمارستان طرف قرارداد با تمام بیمه ها می باشد و بطور شبانه روز برای خانواده های محترم شهدا و جانبازان و ایثارگران و عموم مردم خدمات درمانی ارائه میدهد. این مركز با ارائه خدمات درمانی اورژانس، بستری، خدمات سرپایی، درمانگاه عمومی، تخصصی، نوار مغزی، الکتروشوك درمانی، كار درمانی، داروخانه با محور قرار دادن بیمار در ارائه خدمات درمانی میكوشد تا با استفاده از بالاترین استانداردهای بهداشتی و فناوری مدرن، با افزایش مستمر كیفیت خدمات درمانی رضایت و اعتماد بیماران را تامین نماید.
اسکنهای مغزی میتواند در تشخیص ابتلا به اختلال دوقطبی کمک کننده باشد. بر اساس تحقیقات جدید، محققان دریافتند تصویربرداری از مغز میتواند افراد جوان در معرض خطر ابتلا به اختلال دوقطبی را شناسایی کند. محققان استرالیایی از MRI برای مشاهده فعالیت مغز افراد جوان در حالات شاد، ترس و یا آرام آنها استفاده کردند و به نتایجی دست یافتند.
«فیلیپ میچل» از دانشگاه نیوساوت ولز اظهار میکند: ما در این تحقیقات دریافتهایم جوانانی که پدر، مادر یا خواهر و برادر مبتلا به اختلال دوقطبی دارند، پاسخ مغزشان به چهرههای عاطفی، به ویژه ترس کاهش مییابد.
این کاهش فعالیت در بخشی از مغز رخ داده که برای تنظیم پاسخهای عاطفی، شناخته شده است.
درمان با داروهای تثبیت خلق و خوی میتواند به نگهداشتن خلق و خوی بیمار در محدوده طبیعی کمک کند.
«میچل» میافزاید: اختلال دو قطبی در درجه اول یک بیماری بیولوژیکی با نفوذ قوی ژنتیکی است. در حال حاضر امیدوارهستیم موفق به شناسایی افراد جوان در معرض خطر شویم.
وی گفت: شناسایی زودهنگام میتواند در بهبود بسیار موثر باشد و حتی در برخی موارد از شیوع آن جلوگیری کند.
منبع: ایسنا