دوشنبه 29 بهمن 1397 Monday 18 February 2019 12 جمادی‌الثانی 1440

اسکن‌های مغزی می‌تواند در تشخیص ابتلا به اختلال دوقطبی کمک کننده باشد. بر اساس تحقیقات جدید، محققان دریافتند تصویربرداری از مغز می‌تواند افراد جوان در معرض خطر ابتلا به اختلال دوقطبی را شناسایی کند. محققان استرالیایی از MRI برای مشاهده فعالیت مغز افراد جوان در حالات شاد، ترس و یا آرام آنها استفاده کردند و به نتایجی دست یافتند.

«فیلیپ میچل» از دانشگاه نیوساوت ولز اظهار می‌کند: ما در این تحقیقات دریافته‌ایم جوانانی که پدر، مادر یا خواهر و برادر مبتلا به اختلال دوقطبی دارند، پاسخ مغزشان به چهره‌های عاطفی، به ویژه ترس کاهش می‌یابد.

این کاهش فعالیت در بخشی از مغز رخ داده که برای تنظیم پاسخ‌های عاطفی، شناخته شده است.

درمان با داروهای تثبیت خلق و خوی می‌تواند به نگهداشتن خلق و خوی بیمار در محدوده طبیعی کمک کند.

«میچل» می‌افزاید: اختلال دو قطبی در درجه اول یک بیماری بیولوژیکی با نفوذ قوی ژنتیکی است. در حال حاضر امیدوارهستیم موفق به شناسایی افراد جوان در معرض خطر شویم.

وی گفت: شناسایی زودهنگام می‌تواند در بهبود بسیار موثر باشد و حتی در برخی موارد از شیوع آن جلوگیری کند.

منبع: ایسنا