پنجشنبه 29 تير 1396 Thursday 20 July 2017 25 شوال 1438

نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران که در تبریز حضور یافته بود پس از مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی از روند خدمات رسانی و تجهیز مرکز توانبخشی و بيمارستان فجر تبریز بازدید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین شهیدی ضمن قدردانی از اقدامات انجام یافته در ساخت مرکز توانبخشی وبيمارستان فجر تبریز، کیفیت ساخت و مدیریت مجموعه را در حد مطلوب ارزیابی و از مدیران و دست اندرکاران این مجموعه قدردانی کرد.

گفتنی است، ساختمان مرکز توانبخشی و بيمارستان فجر تبریز تکمیل شده و در حال حاضر بخش های فیزیوتراپی و هیدروتراپی مرکز توانبخشی تجهیز و در حال خدمات رسانی می باشد و سایر بخش هاي بيمارستاني پس از تجهیز به ارائه خدمات می پردازند.