دوشنبه 30 مرداد 1396 Monday 21 August 2017 28 ذی‌القعده 1438

رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز و هيئت همراه با حضور حاج آقا نعمتي مدير كل محترم بنياد شهيد و امور ايثارگران ضمن بازديد از بيمارستان فجر با كليه جانبازان اعصاب و روان بستري در بيمارستان ديدار و ضمن تبريك ولادت حضرت زينب(س) و روز پرستار با اهداء شاخه گل از رشادت ها و جانفشاني هاي جانبازان هشت سال دفاع مقدس تجليل و از زحمات شبانه روزي كادر درماني بيمارستان قدرداني به عمل آوردند. در ادامه آقاي دكتر صومي از كليه واحدهاي درماني  ساختمان جديد الاحداث مركز توانبخشي و بازتواني فجر در جوار بيمارستان بازديد و ضمن ابراز خرسندي از احداث اين مركز توسط بنياد شهيد استان تاكيد نمودند با توجه به سياست دانشگاه در راستاي بهبود كيفيت ارائه خدمات بهداشت و درمان در سطح استان  شايسته است با مساعدت دانشگاه علوم پزشكي در اخذ مجوزهاي لازم و تامين نيروهاي متخصص و آموزشي، مركز فوق الذكر هر چه سريعتر به بهره برداري برسد.