سه شنبه 28 شهريور 1396 Tuesday 19 September 2017 27 ذی‌الحجه 1438

1-      بیماران عزیز بعد از پذیرش در بخش اورژانس این بیمارستان توسط رزیدنت روانپزشکی ویزیت و شرح حال آنها در پرونده درج می‌گردد و با دستورات دارویی در بخش بستری می گردند.

2-      در طی زمان بستری رفتار و خلق بیماران توسط پرستاران بخش رصد شده در پرونده بیمار ثبت می گردند.

3-      داروهای که توسط اساتید روانپزشک به بیماران تجویز شده است تهیه و توسط پرستار به بیمار در طی ساعات مشخص شده داده می شود و عوارض داروئی احتمالی به مسئول بخش گزارش داده می شود.

4-      بیماران بد حال و یا پرخاشگر در قسمت ایزوله بخش نگهداری و مورد کنترل قرار می گیرند.

5-      به بیمارانی که کار درمانی و یا ورزش درمانی توسط اساتيد روانپزشكي تجویز شده است توسط كارشناس کار درماني و كار درمانگر بخش انجام می‌پذیرد.

6-      در صورت تجویز شوک درمانی برای بیماران عزیز به صورت یک روز در میان ،پس از اخذ رضایتنامه از اقوام درجه یک بیمار و سایر مدارک لازم بر روی بیمار شوک درمانی صورت می‌پذیرد.

7-      طبق نظر روانپزشك معالج و درخواست مدد‌کار اجتماعی خانواده بیمار به بخش فراخوانده شده توسط روانشناس يا روانپزشك شرح حال كامل از خانواده اخذ مي‌شود.

9-      گرفتن نوار قلبی و نوار مغزی و اقدامات رادیولوژی مانند اسکن و MRI و ارسال آزمایش در صورت صلاحدید پزشک متخصص انجام می‌گردند.

10-   حضور روانشناس در بخش بستری همه روزه بوده و در صورت نیاز به بیماران سرپایی خدمات روانشناختی ارائه می‌دهد که این خدمات روانشناختی عبارتند از مشاوره خانواده- خانواده درمانی – روان درمانی فردی و گروه درمانی ...

مدارک مورد نیاز جهت بستری بیماران عزیز:

1-      دستورروانپزشک متخصص اعصاب و روان و یا روانپزشک مستقر در بیمارستان

2-      اصل دفترچه بیمار

3-      در صورتیکه بیمار از سایر نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی و... به بیمارستان معرفی شده است ، اصل معرفی نامه  و کپی کارت بیمه باید به بیمارستان ارائه گردند.

4-      اصل شناسنامه (در صورتیکه دفترچه بیمار ارائه شده باشد در مرحله اولیه نیاز نیست)

وسایل مورد نیاز بیمار:

در این بیمارستان کلیه وسایل لازم برای هر بیمار بستری به صورت جداگانه در یک پکیج به بیمار تحویل داده می‌شود.

از آنجایی که بیشتر مراجعین این بیمارستان را جانبازان معزز تشکیل می دهند جانبازانی که تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح باشند می توانند از خدمات به صورت رایگان استفاده نمایند. همچنین بیمارانی که تحت پوشش بیمه خدمات درمانی و یا تامین اجتماعی باشند در صورت دارا بودن بیمه تکمیلی ایران ارائه خدمات به این عزیزان به صورت رایگان خواهد بود.

در صورتیکه بیماران تحت پوشش بیمه خدمات درمانی ( کارکنان دولت) باشند هزینه خدمات ارائه شده در هنگام ترخیص به صورت صورت حساب ارائه گردیده بیمار می‌تواند هزینه بستری خود را از بیمه دریافت نماید.

بیماران آزاد و غیر جانباز نیز در این بیمارستان پذیرفته شده ولی هنگام بستری ودیعه‌ای از آنها دریافت می‌گردد.