يكشنبه 28 آبان 1396 Sunday 19 November 2017 29 صفر 1439

واحد اورژانس بیمارستان فجر شامل اتاق CPR - تریاژ - پذیرش و انتظامات اورژانس - اتاق استراحت پزشکان و پرستاران و اتاق پزشک اتاق کار - و سرویس های بهداشتی مخصوص پزشکان، پرستاران، بیماران و همراهانشان می‌باشد.

اتاق CPR درای تجهیزاتی مانند الکتروشوک - پالس اکسیمتر - ساکشن و اکسیژن پرتابل - الکترودیاگرام و کلیه تجهیزات لازم برای برای CPR می باشد. تریاژ دارای دستگاه الکتروکاردیوگرام - 2عدد ویلچر -یک عدد برانکار و نفر پرسنل در هر شیفت می‌باشد.

فضای انتظار دارای یک خط تلفن داخلی و یک خط رایگان برای استفاده همراهان بیماران عزیز می‌باشد. دو دستگاه آمبولانس مجهز نیز آماده انتقال بیماران به بیمارستان و یا در صورت نیاز از بیمارستان فجر به بیمارستان های دیگر می‌باشند.

سالن اصلی اورژانس دارای 3 تخت کاملا مجهز می باشد. هر یک از تخت ها به ساکشن و اکسیژن ساز و پالس اکسیمتری و ترمومتری و سیستم مانیتورینگ مجهز می باشند.

بیماران مراجعه کننده به واحد اورژانس پس از ویزیت پزشک اورژانس بنا به تشخیص پزشک مربوطه یا در بخش بستری بیمارستان بستری شده و یا به صورت سرپایی درمان می‌گردند.